به گزارش ميراث آريا (CHTN) و به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي‌، صنايع‌دستي و گردشگري، سفير روماني در اين ديدار گفت: هيأت‌ها و مقامات عالي‌رتبه روماني در طول سفر به ايران مشتاق ديدار از جاذبه‌هاي گردشگري ايران به‌ويژه در شيراز و اصفهان هستند.

\"کريستين تودرسکو\" افزود: روماني نيز در سال‌هاي اخير در جذب توريست پيشرفت خوبي داشته است و به‌زودي نيز رئيس آکادمي علوم روماني از ايران بازديد خواهد کرد.

وي، ضمن ارائه پيشنهاد به دست‌اندرکاران بازاريابي گردشگري ايراني جهت جذب نمايندگان بخش‌هاي خصوصي صنعت گردشگري و برگزاري تورها تخصصي به‌ منظور آگاهي از جاذبه‌هاي گردشگري کشور ايران، اظهار داشت: شرکت در نمايشگاه‌هاي تخصصي توريسم در روماني نيز مي‌تواند در بازاريابي گردشگري بسيار مؤثر باشد.

تودرسکو، ضمن تبريک پذيرش 20 نماينده ايران در يونسکو، اين کار را اقدام مؤثري براي تبليغ گردشگري ايران دانست و از برگزاري نمايشگاه خطاطي (نستعليق) ايران در روماني خبر داد.

پروفسور \"اوان يانونس\" استاد دانشگاه بخارست نيز در اين نشست ضمن ابراز علاقه به توسعه روابط دو کشور اظهار داشت: بايد بخش گردشگري را که از بخش‌هاي قابل توسعه در بين دو کشور است را فعال کنيم.

وي نشست با نخبگان براي توسعه روابط دو کشور را مورد ارزيابي قرار داد و گفت: پيش از ورود به ايران تصوير ديگري از ايران داشتم اما اکنون اين باور تغيير کرده و پس از بازگشت به بخارست تمام واقعيت‌ها را راجع به ايران به دانشجويانم مي‌گويم.

استاد دانشگاه بخارست ضمن ارائه پيشنهاد در خصوص سفر دانشجويان دو کشور به ايران و روماني افزود: صنعت توريسم يکي از مناسب‌ترين راهکارها براي معرفي دو کشور به يکديگر است.

يانونس با اشاره به معماري منحصربه‌فرد ايران خاطرنشان کرد: ايران نسبت به ساير کشورهاي اسلامي در زمينه‌هاي مختلف پيشرفت چشمگيري داشته است.

همچنين در اين نشست \"محمدعلي پاک‌سرشت\" مدير کل گردشگري خارجي سازمان نيز گفت: صنعت گردشگري در اولويت بسياري از کشورهاي جهان قرار دارد و کشورهاي مختلف نگاه ويژه‌اي نسبت به اين صنعت در مناسبات فرهنگي، سياسي و اقتصادي خود دارند.

وي اميدوار کرد: با پيگيري‌هاي جدي سفير روماني در ايران در آينده‌اي نزديک دفتر اطلاع‌رساني گردشگري ايران در بخارست راه‌اندازي شود.

M/102


انتهای پیام/

کد خبر 1386083050